Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


Παραολυμπιακά Αθλήματα: Γνωριμία με μαζική συμμετοχή μαθητών στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης

Μετά το Γυμνάσιο Κοπανού Νάουσας, το Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ευόσμου και τα δύο Δημοτικά Σχολεία στη Θεσσαλονίκη, ήταν η σειρά των μαθητών, του 2ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης, τη Δευτέρα (30/1) να γνωρίσουν μερικά από τα Παραολυμπιακά Αθλήματα, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Ειδικού Δημοτικού, Γυμνασίου, Ειδικού Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.
Την παρουσίαση στο 2ο Γυμνάσιο της Νέας Σμύρνης, ανέλαβαν η προπονήτρια Στίβου της Ομοσπονδίας Χρυσούλα Ορφανού, η επίσης Ομοσπονδιακή προπονήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ελευθερία Νταουντάκη, μαζί με την πρόσφατα «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ευανθία-Ειρήνη Μπουρνιά.
Εκτός της Επιτραπέζιας αντισφαίρισης, το βόλεϊ καθιστών και το boccia… τράβηξαν την προσοχή των μαθητών, με τη συμμετοχή των μαθητών να είναι μαζική. Αυτό δείχνει το πόσο ενδιαφέροντα βρίσκουν τα νέα παιδιά, τα αθλήματα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και πόσο σημαντικό αποδεικνύεται το εγκεκριμένο από το Ι.Ε.Π. εκπαιδευτικό πρόγραμμα, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.
Πηγή – ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*