Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


Ολοκληρώθηκε η Διεθνής Σύνοδος των Ολυμπιακών Ακαδημιών και Επιτροπών στην Αρχαία Ολυμπία

Η 15η Διεθνής Σύνοδος για εκπροσώπους Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών και Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών ολοκλήρωσε τις εργασίες της στις 21 Ιουλίου με μια συγκινητική τελετή λήξης. Μετά από δυόμιση χρόνια, η ΔΟΑ υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της στην αρχαία Ολυμπία τους εκπροσώπους των ΕΟΑ και ΕΟΕ, με τη συμμετοχή 75 χωρών και 98 συνέδρων.

Όπως ανέφερε στην εισήγηση του στην τελετή έναρξης της Συνόδου, ο πρόεδρος της ΔΟΑ, κ.Ισίδωρος Κούβελος «Καλωσορίσατε στο σπίτι σας! Αισθάνομαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ σήμερα κοντά σας! Είστε η καρδιά της αποστολής της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας! Το αφοσιωμένο Ολυμπιακό σας πνεύμα στο έργο της ΔΟΑ, η συμβολή σας και η δράση σας στην διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών και της Ολυμπιακής Παιδείας σας καθιστούν πράγματι κύριους υπηρέτες και πραγματικούς πρεσβευτές των αρχών του Ολυμπισμού».

Οι ομιλητές διερεύνησαν τις δυνατότητες ψηφιοποίησης στη νέα εποχή στην οποία έχουμε εισέλθει, μετά την πανδημία που μας υποχρέωσε να περιορίσουμε τις δραστηριότητές μας και να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα.

Πηγή-ΔΟΑ

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*