Πέμπτη , 2 Μάιος 2024


Συνεργασία Ανοικτού Πανεπιστημίου με Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε) υπέγραψαν την ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας των δύο πλευρών.
Την Ε.Ο.Ε. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος, ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Αγγελούδης και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης ενώ από την πλευρά του Ε.Α.Π. παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Ε.Α.Π. Καθηγητής Οδυσσέας – Ιωάννης Ζώρας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών (Σχολή στην οποία υπάγεται το Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Αθλητισμού»), Καθηγητής Αθανάσιος Μιχιώτης, και ο Καθηγητής, Νίκος Θεοδωράκης, Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΑΘ (με διαδικτυακή σύνδεση).
Με την ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας προβλέπεται η συνολική παροχή οκτώ (8) Υποτροφιών σε φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, «Διοίκηση Αθλητισμού» (ΔΑΘ) το οποίο και προσφέρεται από το Ε.Α.Π. από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.
Δικαιούχοι των υποτροφιών δύναται να είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν σχέση εργασίας, συναφή με το γνωστικό αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, με αθλητικές ομοσπονδίες ή ενώσεις τους και αθλητικούς φορείς οι οποίοι επιβλέπονται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας έχει διάρκεια δύο ακαδημαϊκά έτη (τέσσερα ακαδημαϊκά εξάμηνα σπουδών), και ξεκινάει από το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Check Also

Στα χέρια των Γάλλων η Ολυμπιακή φλόγα!

Olympic Flame

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*