Σάββατο , 20 Αύγουστος 2022


Εκδήλωση για την Πολιτική Προστασία και τα Άτομα με Αναπηρία

H Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), επικεφαλής εταίρος του έργου 4PLUS, σας προσκαλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την πολιτική προστασία και τα υφιστάμενα κενά και εμπόδια στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας-Αλβανίας για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης Zoom την Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021, μεταξύ 10:00 και 12:30. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει υπηρεσία διερμηνείας στη νοηματική γλώσσα.

Για τη συμμετοχή, σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε επισυναπτόμενη Αίτηση συμπληρωμένη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις απευθυνθείτε στον κ. Αλέξανδρο Μουρούζη (Τ: +306977618182, [email protected]).

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου Public awareness, Preparedness, Participation and Coordination for Civil Protection for All, με την κωδική ονομασία 4PLUS, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Interreg IPA CBC Programme “Greece – Albania 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Αλβανίας.

Check Also

Αθήνα…13 Αυγούστου 2004

Opening Ceremony Athens 2004

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*