Κυριακή , 5 Μάιος 2024


Διαδικτυακό σεμινάριο για την αναπηρία και την πρόσβαση στην υγεία

H Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), εταίρος του έργου Cross4all, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε διαδικτυακό σεμινάριο για την ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών και των συλλογικών φορέων της κοινωνίας των πολιτών και των ατόμων με αναπηρία σε θέματα ανισοτήτων, διακρίσεων, προκαταλήψεων και εμποδίων πρόσβασης στην πρωτοβάθμια υγεία.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης Zoom και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω δύο τμήματα:

  • Τετάρτη με Παρασκευή, 8-10 Δεκεμβρίου 2021, και ώρες 16:30 – 20:30 (Τμήμα Α’)
  • Δευτέρα με Τετάρτη, 13-15 Δεκεμβρίου 2021, και ώρες 16:30 – 20:30 (Τμήμα Β’)

Για τη συμμετοχή, σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε επισυναπτόμενη Αίτηση συμπληρωμένη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected].

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν, κατόπιν αίτησης, σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα υπάρχει υπηρεσία διερμηνείας στη νοηματική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Επικοινωνίας: κ. Αλέξανδρο Μουρούζη (Τ: +306977618182, [email protected]).

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της , η οποία εντάσσεται στο Πρόγραμμα Interreg IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών.

Check Also

Σε μορφή Braille όλοι οι χώροι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Braille

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*