Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024


Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της ανανεωμένης Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας!

Τα εγκαίνια των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας έγιναν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, με την παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Την κορδέλα έκοψαν ο Πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Σπύρος Καπράλος.
Στην λαμπρή εκδήλωση παρέστησαν επίσης, οι Αντιπρόεδροι της ΔΟΕ Zaiqing Yu, Ser Miang NG, John Coates, Nicole Hoevertsz, τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ολυμπιακής Eπιτροπής , ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος και πολλές ακόμα προσωπικότητες της αθλητικής και Ολυμπιακής οικογένειας.
Η ανακαίνιση περιλαμβάνει νέα λειτουργικά δωμάτια, νέες αίθουσες εστιατορίων και διδασκαλίας, νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, αντικατάσταση όλων των υπόγειων και επιφανειακών συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης με εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού, χωρίς χωρίς επεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση των χώρων που διατήρησαν την ιστορική, και πρωτότυπη εμφάνισή τους.

Φώτο- ΕΟΕ

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*