Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024


Εκλογή του Ολυμπιονίκη Παύλου Καγιαλή στην Επιτροπή Αθλητών των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα αποτελεί η εκλογή του Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Παύλου Καγιαλή στην Επιτροπή Αθλητών των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών. Ο Παύλος Καγιαλής εξελέγη στη διάρκεια της 6ης Συνέλευσης των Ευρωπαίων Αθλητών που έγινε στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που Ελληνας αθλητής εκλέγεται στην Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Παύλο Καγιαλή αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Σπύρος Καπράλος, συνεχάρη τα νέα μέλη της Επιτροπής Αθλητών και τα κάλεσε να είναι «η φωνή των συναδέλφων σας, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουν στο επίκεντρο των συζητήσεων και των διαδικασιών λήψης αποφάσεων των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών. Αυτό περιλαμβάνει τη συνεργασία μαζί μας για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Αγώνων, που είναι η κορυφαία διοργάνωση της ηπείρου. Επίσης πρέπει να συμμετέχετε στον αγώνα κατά του ντόπινγκ, να υπερασπιστείτε την ισότητα των φύλων στον αθλητισμό και να βοηθήσετε στη μετάβαση από την αθλητική στη μετα-αθλητική καριέρα. Όλα αυτά απαιτούν την πολύτιμη εμπειρία σας, τις απόψεις σας, τη γνώμη σας» πρόσθεσε ο Σπύρος Καπράλος.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*