Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024


Παρουσιασθηκε στην Λωζάνη η νέα εποχή της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Η παρουσίαση της ΔΟΑ στη Διευθύνουσα Επιτροπή της ΔΟΕ πραγματοποιήθηκε στη Λωζάνη, την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου 2021. Το στρατηγικό σχέδιο της ΔΟΑ εκπονήθηκε στο πλαίσιο της νέας μορφής συνεργασίας με τη ΔΟΕ βασίστηκε σε τρεις βασικούς πυλώνες: το νέο σχέδιο ανάπτυξης και εφαρμογής, τις νέες οργανωτικές και νομικές αναπτύξεις και το επιχειρηματικό σχέδιο.

Το νέο σχέδιο ανάπτυξης και εφαρμογής σχετίζεται με την έναρξη καινοτόμων σχεδίων που παρέχουν νέες εκπαιδευτικές ευκαιρίες υψηλού επιπέδου, καθώς και στη διατήρηση και ενίσχυση των βασικών εμβληματικών προγραμμάτων της ΔΟΑ, προκειμένου να ενισχυθεί ο αντίκτυπός τους στο Ολυμπιακό Κίνημα. Οι νομικές αλλαγές αφορούν την ανάπτυξη του νέου Καταστατικού, το οποίο εκπονήθηκε σύμφωνα με τις νέες προοπτικές και εγκρίθηκε επίσημα από τη Βουλή των Ελλήνων και το επιχειρηματικό σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα οικονομικό μοντέλο που θα τεθεί σε εφαρμογή από το έτος 2022.

Η αντιπροσωπεία της ΔΟΑ στη Λωζάνη αποτελείται από τα ακόλουθα μέλη: κ. Ισίδωρος Κούβελος, πρόεδρος ΔΟΑ, καθηγητής Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, κοσμήτορας ΔΟΑ, καθηγητής Διονύσης Γάγγας, σύμβουλος Διοίκησης ΔΟΑ, κ. Μιχάλης Αναστασόπουλος, εκτελεστικός νομικός σύμβουλος ΔΟΑ, κ. Χάρης Καλοφόνος, Σύμβουλος ΔΟΑ και κα Αλεξάνδρα Καραΐσκου, επιστημονικό προσωπικό και σχέσεις με τις Εθν

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*