Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024


Η εταιρία Κωτσόβολος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας

Η Κωτσόβολος ανακοινώνει τη στήριξή της στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ως Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και Επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας.

Ως σύμβολο της παγκόσμιας ειρήνης, οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν παρακαταθήκη για όλους τους ανθρώπους και είναι μεγάλη τιμή για την Κωτσόβολος να γίνεται αρωγός, ενός θεσμού με τόσο μεγάλη ιστορία, στηρίζοντας τους αθλητές και των δύο Εθνικών Ομάδων για να κορυφώσουν την προσπάθειά τους. Βασικός σκοπός της Κωτσόβολος είναι η ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσα από την τεχνολογία, αλλά και η δημιουργία εύκολης πρόσβασης σε αυτή από όλους, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Τον σκοπό αυτόν εκφράζει και υλοποιεί μέσα από το πρόγραμμά της «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια», στοχεύοντας στην ισότιμη στήριξη όλων των ανθρώπων χωρίς διακρίσεις σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, μία αρχή που αποτυπώνεται και στο πνεύμα των Παραολυμπιακών αγώνων. Έχοντας ως γνώμονα το ότι εφόσον είμαστε ίδιοι στα θέλω, είμαστε και ίσοι στα μπορώ, η Κωτσόβολος βρίσκεται ισότιμα στο πλευρό της Ελληνικής Ολυμπιακής και Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας, όχι μόνο μέσα από τα προγράμματα χορηγίας και υποστήριξης, αλλά και μέσα από μία σειρά ενεργειών που στόχο έχουν να εμψυχώσουν τους αθλητές, αλλά και να εμπνεύσουν τους εργαζομένους της, τους συνεργάτες και τους πελάτες της στα ολυμπιακά ιδεώδη και σε έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις.


Πέρα από την ανάδειξη των αθλητικών ικανοτήτων, στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Aγώνες, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το συναίσθημα και η ψυχή του αγωνιζόμενου. Για τον λόγο αυτό, η Κωτσόβολος θέλοντας να εμψυχώσει την Ελληνική αποστολή, «καλεί» τον κόσμο να γράψει τη δική του προσωπική ευχή και η εταιρεία υπόσχεται να τη μεταφέρει με τον μοναδικό της τρόπο στους αθλητές πριν την αναχώρησή τους για το Τόκιο. Εδώ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να γράψουν την ευχή τους: https://www.kotsovolos.gr/pages/olympics.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*