Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024


Οι αποφάσεις της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

H Oλομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 26ης Απριλίου αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει τον Ιάκωβο Φιλιππούση ως υποψήφιο Γενικό Γραμματέα στη Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων τον επόμενο Οκτώβριο. O κ. Φιλιππούσης είναι Γενικός Γραμματέας της ΔΕΜΑ και προτείνεται για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στις εκλογές που θα γίνουν στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Ε.Μ.Α. στις 14/10 στο Οράν της Αλγερίας.
Εκπρόσωποι της Ε.Ο.Ε. στη Γενική Συνέλευση είναι ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης και ένα ακόμη μέλος της Ολομέλειας ενώ ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Σπύρος Καπράλος ως μόνιμο μέλος της Δ.Ο.Ε. έχει επίσης δικαίωμα ψήφου.

Επίσης εγκρίθηκε το σχέδιο τροποποίησης του καταστατικού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας το οποίο θα προωθηθεί στη ΓΓΑ για να γίνει Νόμος του ελληνικού κράτους.

Εγινε δεκτή και η εισήγηση της τριμελούς Επιτροπής για επιχορήγηση Ομοσπονδιών συνολικού ποσού 270.000,00, χρήματα που θα δοθούν σε αθλητές που διεκδικούν ή έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*