Πέμπτη , 20 Ιανουάριος 2022


Πέντε Έλληνες Παραολυμπιονίκες του στίβου στο Fazza Para-Athletics Championships του Ντουμπάι

Πενταπλή εκπροσώπηση θα έχει ο ελληνικός στίβος (τρεις με έξοδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) στο γκραν πρι με την επωνυμία 12th Fazza Para-Athletics Championships που θα διεξαχθεί από σήμερα έως και τις 13 Φεβρουαρίου στο Ντουμπάι.

Θα συμμετέχουν οι Απόστολος Χαριτωνίδης (T37), Κωνσταντίνος Καμάρας (F38) και Θανάσης Γκαβέλας (T11), ενώ στην αποστολή με την ιδιότητα του συνοδού-αθλητή βρίσκεται και ο Σωτήριος Γκαραγκάνης. Με δικά τους έξοδα συμμετέχουν στους αγώνες και οι: Εμμανουήλ Στεφανουδάκης, Λουκάς Ιωάννης Πρωτονοτάριος. Προπονητές της ελληνικής αποστολής (με έξοδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) είναι οι Ηλίας Αθανασιάδης και Νέστορας Κολοβός.

Check Also

Τέλος στην παράνομη στάθμευση οχημάτων σε ράμπες Αμεα στην Αθήνα!

Συνολικά 830 αισθητήρες τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Αθηναίων σε ράμπες και διαβάσεις για Άτομα με ειδικές Ανάγκες, για την αντιμετώπιση της αντικοινωνικής στάθμευσης. «Δεν είναι απλώς έλλειψη σεβασμού, είναι σαν να λες ότι αδιαφορείς απολύτως για τον άνθρωπο με αναπηρία, για τον παππού, τη γιαγιά, τη μαμά με το παιδάκι», τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε, ο αισθητήρας, με το που πλησιάσει αυτοκίνητο, ειδοποιεί αυτόματα τη δημοτική αστυνομία, η οποία θα φτάνει στο σημείο σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, σε όσους παρκάρουν σε διαβάσεις ή ράμπες θα αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια οδήγησης για 60 μέρες, χωρίς χρηματικό πρόστιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....