Σάββατο , 25 Σεπτέμβριος 2021


Η Ντόρα Πάλλη υποψήφια για την ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου

Είναι Υποδιευθύντρια στο «Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας», Γενική Γραμματέας στην «Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία» και Συντονίστρια προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Η Ντόρα Πάλλη έλαβε μια πολύ τιμητική πρόταση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου κον. Βελισσάριο Τρομπούκη να ηγηθεί συνδυασμού στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας. Έχοντας υπηρετήσει τον αθλητισμό για πολλά χρόνια, την αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης . Οι εκλογές θα γίνουν στις 20 Μαρτίου 2021.
Το μοντέρνο πένταθλο είναι ένα ιστορικό άθλημα που σχεδίασε ο βαρόνος Πιερ ντε Κουμπερτέν στο πλαίσιο των Αρχαίων Αγώνων και μετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1912. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ είναι αναγνωρισμένο τακτικό Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (Union Internationale de Pentathlon Moderne-U.I.P.M.) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (European Confederation of Modern Pentathlon-E.C.M.P.).
Από τον Ιανουάριο του 2016, είναι αρμόδια και για το – επίσης ολυμπιακό – άθλημα του Τριάθλου, ενώ από τον Ιούλιο του 2016 και για το άθλημα του Ράγκμπυ Λιγκ, μετά από αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Check Also

Η επίσκεψη του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο!

Στο τέλος της επίσκεψης ο Πρόεδρος της ΕΟΕ πρόσφερε στον κ. Ιμάμογλου αναμνηστικά δώρα

One comment

  1. Καλά ρε παιδιά κοροιδευόμαστε? Τι είναι αυτά… Για εξυγίανση το πηγαίναμε και γίναμε ξαφτυλα! ΝΔ είμαστε κι εμείς! Δεν χρειάζεται ένας άξιος από άλλο χώρο που υπάρχει να τον αεξωστρακίσουμε! Σοβαρευτείτε! Ας ερευνήσει η κυρία Πάλλη που πάει να μπλέξει! Ο αθλητισμός ενώνει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*