Πέμπτη , 20 Ιανουάριος 2022


Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών (ΕΟΑ), η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά διαδικτυακά λόγω της πανδημίας. Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι από 28 χώρες, που παρακολούθησαν τις διαδικτυακές διαλέξεις και συζητήσεις, με την κάθε Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία να πραγματοποιεί μια πεντάλεπτη παρουσίαση, στην οποία παρουσίασε τις δραστηριότητες της, και τον προγραμματισμό των μελλοντικών της δράσεων.

Οι συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση κλήθηκαν να ψηφίσουν για το διορισμό υπεύθυνου για θέματα χρηστής διοίκησης και καλής διακυβέρνησης (Good Governance Officer). Για την θέση αυτή εξελέγη πλειοψηφικά ο Δρ. Διονύσης Γάγγας ο οποίος διατελεί επίσης και Σύμβουλος Προγραμμάτων Ανάπτυξης της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας που εδρεύει στην Αρχαία Ολυμπία. Η Γενική Συνέλευση της ΕΟΑ, στο πλαίσιο των εργασιών της, ενέκρινε επίσης, τα αιτήματα όπως γίνουν αποδεκτά ως νέα Μέλη, τεσσάρων Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών (Αρμενίας, Βελγίου, Λευκορωσίας και Ολλανδίας).

Check Also

Τέλος στην παράνομη στάθμευση οχημάτων σε ράμπες Αμεα στην Αθήνα!

Συνολικά 830 αισθητήρες τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Αθηναίων σε ράμπες και διαβάσεις για Άτομα με ειδικές Ανάγκες, για την αντιμετώπιση της αντικοινωνικής στάθμευσης. «Δεν είναι απλώς έλλειψη σεβασμού, είναι σαν να λες ότι αδιαφορείς απολύτως για τον άνθρωπο με αναπηρία, για τον παππού, τη γιαγιά, τη μαμά με το παιδάκι», τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε, ο αισθητήρας, με το που πλησιάσει αυτοκίνητο, ειδοποιεί αυτόματα τη δημοτική αστυνομία, η οποία θα φτάνει στο σημείο σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, σε όσους παρκάρουν σε διαβάσεις ή ράμπες θα αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια οδήγησης για 60 μέρες, χωρίς χρηματικό πρόστιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....