Πέμπτη , 2 Δεκέμβριος 2021
Top News


Παρουσιάσθηκε το επίσημο playbook των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο!

Η Οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020», η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσαν νέα μέτρα για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν και τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση. Όπως ανέφεραν οι εμπλεκόμενοι φορείς σε συνέντευξη Τύπου, η ασφάλεια είναι η ύψιστη προτεραιότητά τους.

Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα playbook, που περιγράφει λεπτομερώς τα μέτρα αντί-Covid 19 που θα ληφθούν στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αθλητές και οι αξιωματούχοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς άδεια, ενώ θα τους ζητηθεί φορούν μάσκα ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, εκτός από το φαγητό και τον ύπνο. Αναφορικά με τους θεατές, θα ζητηθεί να μην προβαίνουν σε επιφωνήματα και τραγούδια υποστήριξης των αθλητών, για να περιοριστεί ενδεχόμενη διασπορά του ιού.

Check Also

Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό των Κωφών τηλεθεατών από το debate της ΕΡΤ

Έχουμε επανειλημμένως διαμαρτυρηθεί στη δημόσια τηλεόραση για την καταπάτηση του δικαιώματός μας στην ενημέρωση και για την άνιση μεταχείριση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....