Πέμπτη , 20 Ιανουάριος 2022


Το Διεθνές Συνέδριο των Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών στην Αρχαία Ολυμπία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της Διεθνούς Συνόδου των Προέδρων, Διευθυντών και Επισήμων των Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος κήρυξε την έναρξη των εργασιών, παρουσία και του Δημάρχου της Ολυμπίας Ευθυμίου Κοτζιά. Το κύριο θέμα του συνεδρίου είναι ‘ Ο Ολυμπισμός ως αποτελεσματικό εργαλείο ανάπτυξης και βιωσιμότητας’, ενώ το ειδικό θέμα είναι ‘Ολυμπιακή εκπαίδευση ως αποτελεσματικό εργαλείο ανάπτυξης και βιωσιμότητας’. Η συγκεκριμένη σύνοδος ολοκληρώνεται στις 14 Μαΐου και το παρακολουθούν 103 μετέχοντες από 80 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την τελετή έναρξης, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν την στήλη όπου είναι θαμμένη η καρδιά του Βαρόνου Πιερ ντε Κουμπερντέν, του ανθρώπου που αποτέλεσε την ψυχή της αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Check Also

Τέλος στην παράνομη στάθμευση οχημάτων σε ράμπες Αμεα στην Αθήνα!

Συνολικά 830 αισθητήρες τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Αθηναίων σε ράμπες και διαβάσεις για Άτομα με ειδικές Ανάγκες, για την αντιμετώπιση της αντικοινωνικής στάθμευσης. «Δεν είναι απλώς έλλειψη σεβασμού, είναι σαν να λες ότι αδιαφορείς απολύτως για τον άνθρωπο με αναπηρία, για τον παππού, τη γιαγιά, τη μαμά με το παιδάκι», τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε, ο αισθητήρας, με το που πλησιάσει αυτοκίνητο, ειδοποιεί αυτόματα τη δημοτική αστυνομία, η οποία θα φτάνει στο σημείο σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, σε όσους παρκάρουν σε διαβάσεις ή ράμπες θα αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια οδήγησης για 60 μέρες, χωρίς χρηματικό πρόστιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....