Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024


‘Make Place for One More Woman’. Η αρχή του νέου φιλόδοξου project

Σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση παρουσιάστηκε το πρόγραμμα “Make Place for One More Woman” το οποίο εκπονείται ως απόρροια της πρόσφατης βράβευσης της Βούλας Κοζομπόλη, Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, με το “IOC Women and Sport Award for Europe 2015” από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και διεξάγεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) και τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).
Παρουσία εκπροσώπων του τύπου, αθλητικών παραγόντων, των Ολυμπιονικών Ε. Καραγιάννη, Ε. Μωραϊτίδου, Γ. Ελληνάκη, Β. Πάτρα και Α. Κασούμη, διακριθέντων αθλητών και εκλεκτού κοινού, η επικεφαλής του προγράμματος Βούλα Κοζομπόλη και οι συνεργάτες της παρουσίασαν το σχέδιο δράσης που θα ακολουθήσουν για να δημιουργήσουν χώρο για περισσότερες γυναίκες σε όλους τους τομείς του αθλητικού οικοδομήματος. Η ενέργεια υποστηρίζεται από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών καθώς και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή – η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της Σπύρο Καπράλο.
Στο πρόγραμμα ενώνουν τις δυνάμεις τους Ολυμπιονίκες, διακριθείσες αθλήτριες, μέλη του Ολυμπιακού κινήματος, διοικητικά στελέχη του αθλητισμού και προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουνε χώρο για μια ακόμη γυναίκα!”

Check Also

Μνημόνιο Συνεργασίας Special Olympics Hellas με το Υπουργείο Παιδείας

Special Olympics

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*