Τρίτη , 14 Αύγουστος 2018


Home / Ελλάδα / Σημαντικές δραστηριότητες για τον Αθλητισμό Κωφών στην Κρήτη

Σημαντικές δραστηριότητες για τον Αθλητισμό Κωφών στην Κρήτη

Για την απόφαση διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών, Γυναικών Κωφών το 2019 στη Κρήτη, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη τα μέλη της διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη, επισκέφθηκαν στη Περιφέρεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκης, ο βοηθός γραμματέα Παναγιώτης Κορδονούρης, ο β΄ Αντιπρόεδρος Ιάκωβος Χαρουλάκης και το μέλος Ασπασία Ξαξίρη.
Παράλληλα τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης ότι στο νησί πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2018 το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κωφών. Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας για την επίσκεψη και την ενημέρωση τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει και τα δυο σημαντικά γεγονότα που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο την επόμενη διετία»

Check Also

Αποκλειστικές υπηρεσίες από την Ελληνική Αστυνομία για τα κωφά άτομα!

Η επικοινωνία με την Άμεση Δράση είναι δυνατή μόνο μέσω γραπτού μηνύματος και όχι μέσω βιντεοκλήσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*