Thursday , 28 March 2024


Important activities for the Sports for Deaf Athletes in Greece

Για την απόφαση διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών, Γυναικών Κωφών το 2019 στη Κρήτη, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη τα μέλη της διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη, επισκέφθηκαν στη Περιφέρεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκης, ο βοηθός γραμματέα Παναγιώτης Κορδονούρης, ο β΄ Αντιπρόεδρος Ιάκωβος Χαρουλάκης και το μέλος Ασπασία Ξαξίρη.
Παράλληλα τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης ότι στο νησί πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2018 το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κωφών. Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας για την επίσκεψη και την ενημέρωση τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει και τα δυο σημαντικά γεγονότα που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο την επόμενη διετία»

Check Also

Award of graduate athletes of higher education by the HOC

Athletes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*