Σάββατο , 4 Μάιος 2024


Συνάντηση της Τομεάρχη Αθλητισμού της ΝΔ Ντόρας Πάλλη με Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες

Η Tομεάρχης Aθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Πάλλη διοργάνωσε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) εκδήλωση αφιερωμένη στους Έλληνες ολυμπιονίκες και παρολυμπιονίκες παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ Στέλιου Κονταδάκη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι κκ. Βούλα Ζυγούρη Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών(ΣΕΟ), Εύη Μωραϊτίδου Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων, Γεωργία Ελληνάκη Αργυρή ολυμπιονίκης, Βασίλης Πολύμερος Αργυρός Ολυμπιονίκης στην Κωπηλασία, Άννα Στρούμπου Παγκόσμια πρωταθλήτρια άρσης βαρών, Μαρία Χριστοφορίδη Παγκόσμια πρωταθλήτρια άρσης βαρών, Άγη Κασούμη σκοποβολή, Χρύσα Μπισκιτζή Ολυμπιονίκης κωπηλασίας, Σωτήρης Κόνσολας ολυμπιονίκης κωπηλασίας , Χαρά Καρυάμη χάλκινη Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής, Κώστας Φιλιππίδης, Ολυμπιονίκης άλμα επί κοντώ, Σωτήρης Τράκας Ολυμπιονίκης συγχρονισμένης κατάδυσης, Ιωάννα Μπούζιου Ολυμπιονίκης σόφτμπολ, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών Χρυσός παραολυμπιονίκης Μπότσια, Θοδωρής Αλέξας, Παρολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, Μέλος Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων, Βασίλης Χριστοφόρου Παρολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, Αννα Ντεντα χρυσή Παραολυμπιονίκης.

Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής – Συντονιστής του ΟΑΚΑ κος Κωνσταντίνος Χαλιορής, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τομέα Γεώργιος Αλικάκος Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ και Ντενίζ Παναγοπούλου Γενική Διευθύντρια της ΕΘΝΟΑ και η εργασιακή ψυχολόγος Χριστίνα Νικολοπούλου.

Η Τομεάρχης Αθλητισμού Ντόρα Πάλλη ευχαρίστησε τους Ολυμπιονίκες τονίζοντας ότι η παρουσία τους «μας τιμά διότι πέρα από τις εξαιρετικές διακρίσεις που έχουν πετύχει, είναι και μοναδικά πρότυπα για εμάς, τα παιδιά μας, για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Στην ομιλία της ανέφερε, μεταξύ άλλων :

«Τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλά θετικά βήματα για τον αθλητισμό. Γνωρίζετε επίσης ότι ο Πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και δίνει έμφαση στη σημασία του για την κοινωνία.
Και όλες και όλοι εμείς βρισκόμαστε απόψε εδώ μαζί με στόχο να καταθέτουμε τις προτάσεις μας. Γνωρίζετε καλά, ότι η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού με επικεφαλής τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη έχει κάνει πολύ σημαντική δουλειά και έχει επιλύσει πάρα πολλά προβλήματα. Την ίδια ώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και άλλα θέματα που τα γνωρίζετε από πρώτο χέρι. Και είναι αυτονόητο ότι έχουμε ανοιχτά αυτιά για να σας ακούσουμε, να μας πείτε τις απόψεις σας και για να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις.»

Ο Γραμματέας Οργανωτικού κος Στέλιος Κονταδάκης χαιρέτισε την εκδήλωση και εξήρε τον ρόλο των Ολυμπιονικών ως πρότυπα για την Ελληνική κοινωνία επισημαίνοντας παράλληλα τη σημασία του αθλητισμού για την νεολαία μας. Έκανε ειδική αναφορά στους Παραολυμπιονίκες που είναι το καλύτερο παράδειγμα προσπάθειας στην ζωή. Πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει κάνει σημαντικά βήματα για τα ΑΜΕΑ τονίζοντας την ευαισθησία του Πρωθυπουργού κου Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά.
Τέλος, στην εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, τονίστηκε ότι πρέπει να συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό και τη νεολαία μας, συζητήθηκαν αρκετά θέματα όπως για παράδειγμα οι αθλητικές εγκαταστάσεις και όλοι συμφώνησαν για την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ.

Check Also

Σε μορφή Braille όλοι οι χώροι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Braille

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*