Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024


Παρούσα η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στο 1ο «𝗣𝗶𝗻𝗸 𝗧𝗼𝗴𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿» στη Θεσσαλονίκη


Το δικό της παρών στο 1ο «𝗣𝗶𝗻𝗸 𝗧𝗼𝗴𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿» που διοργάνωσε το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, έδωσε η Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ ως φορέας υποστήριξης για τη σπουδαιότητα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ενημερώνοντας παράλληλα το κοινό που βρέθηκε στην παραλία Θεσσαλονίκης και επισκέφθηκε το περίπτερο της Ομοσπονδίας, για τις δράσεις της.
Με σύνθημα «ΜΑΖΙ για την Ελπίδα», ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης προσκάλεσε το κοινό τον φετινό Μάιο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και στο 1ο «𝗣𝗶𝗻𝗸 𝗧𝗼𝗴𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿», τη μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.
Με βασικό σημείο όλων των δράσεων της ημέρας (Περίπτερα Ενημέρωσης, Ανοιχτές συζητήσεις με Επαγγελματίες Υγείας, Open Space Pink Workshops, Ειδικές Δράσεις για παιδιά κ.α) το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Ν. Παραλία Θεσσαλονίκης, το «𝗣𝗶𝗻𝗸 𝗧𝗼𝗴𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿» ολοκληρώθηκε με ένα συμβολικό «Ροζ» περίπατο έως το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στέλνοντας μηνύματα στήριξης σε όλες τις θαρραλέες γυναίκες που βίωσαν ή βιώνουν την εμπειρία του Καρκίνου του Μαστού, να ενωθούμε όλοι ΜΑΖΙ ως μια δυνατή φωνή υπέρ της ΠΡΟΛΗΨΗΣ και της σπουδαιότητας της Έγκαιρης Διάγνωσης.
Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του «𝗣𝗶𝗻𝗸 𝗧𝗼𝗴𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿» https://almazoisthes.gr/pink-together-almazoisthessalonikis/ &
στη Facebook σελίδα του Συλλόγου https://www.facebook.com/almazoisthessalonikis/

Check Also

Δράση της Ολυμπιακής Επιτροπής για τους πρόσφυγες στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Πρόσφυγες και Ολυμπιακοί αγώνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*