Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024


Διαγωνισμός φωτογραφίας στο πλαίσιο του φεστιβάλ ‘Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη’

Το Διεθνές Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη – Reflection of disability in art» (iRoDi), ως θεσμός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ως μονάδα Υποστήριξης της Κοινωνικής Συμπερίληψης μέσω της Τέχνης του Εργαστηρίου Εφαρμογών Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Συμπερίληψης Ατόμων με Δυσκολίες Μάθησης και Προσαρμογής (ΕκΚοιΣ), στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών δράσεων διοργάνωσε συμπεριληπτικό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Οι στιγμές μου είναι…» (περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://rodi.uom.gr/nea/1183-anoiktos-symperilhptikos-diagonismos-fotografias).

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 50 άτομα με και χωρίς αναπηρία. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών, το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης, τον Σύλλογο Down Ελλάδος και την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Παράρτημα Θεσσαλονίκης) και προσφέρει μια ευκαιρία για έκφραση της δημιουργικότητας των όλων μέσω της Τέχνης.

Η έκθεση φωτογραφίας «Ο κόσμος που ζω… ο κόσμος που είμαι» θα είναι επισκέψιμη από 1/6 έως 20/12/2024 στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.uom.gr/15515-diagonismos-kai-ekthesh-fotografias-2024-oi-stigmes-moy-einai-diethnes-festibal-h-antanaklash-ths-anaphrias-sthn-texnh

Check Also

Δράση της Ολυμπιακής Επιτροπής για τους πρόσφυγες στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Πρόσφυγες και Ολυμπιακοί αγώνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*