Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024


Συνεργασία της Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ με το κέντρο αποκατάστασης Attica

Ένα πρωτότυπο Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών καλωσόρισε στην «οικογένεια» των Υποστηρικτών της, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Το ΚΑΑ Attica αποτελεί μια πρότυπη δομή παροχής υπηρεσιών αποκατάστασης, υψηλών προδιαγραφών, τη μεγαλύτερη σε δυναμικότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς διαθέτει 300 κλίνες. Η παρεχόμενη φροντίδα συνίσταται από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ώστε να αντιμετωπιστούν ιατρικές, σωματικές και συναισθηματικές νοσηρότητες, νευρολογικής ή μυοσκελετικής αιτιολογίας, που προκαλούν δυσλειτουργίες στην κίνηση, την επικοινωνία, την αυτοεξυπηρέτηση και, γενικότερα, την ποιότητα ζωής.

Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των εμπειρογνωμόνων του ΚΑΑ Attica, σε συνδυασμό με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής ακολουθεί τα πρότυπα ανάλογων κέντρων του εξωτερικού, εγγυάται όχι μόνο τη γρήγορη, ουσιαστική και επιτυχή αποθεραπεία και αποκατάσταση των ασθενών, αλλά και την ομαλή κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη και δραστηριοποίησή τους.

Το πρόγραμμα υποστήριξης του ΚΑΑ Attica, που αφορά στους αθλητές της Ομοσπονδίας περιλαμβάνει την κάλυψη προγραμμάτων φυσικοθεραπείας – μυϊκής ενδυνάμωσης – υδροθεραπείας στους αθλητές Σχεδιασμού της Ομοσπονδίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και φιλοξενία όποτε χρειαστεί.

Check Also

Αύριο η παρουσίαση της νέας πρωθιέρειας της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Τελετή αφής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*