Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


H Herbalife Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας

Παρουσία πλήθους κόσμου που έδωσε το παρών στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, η Herbalife με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και εγκαινίασε τη νέα της συνεργασία, με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».
Η συνεργασία επισημοποιήθηκε με την κοινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελάκης και η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Brand Ambassador της Herbalife, Δούκισσα Νομικού, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς. Σύντομο χαιρετισμό, απηύθυνε και ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής.
Tα τελευταία χρόνια η Herbalife έχει ενισχύσει τον Ελληνικό αθλητισμό και τους Έλληνες αθλητές και παραθλητές, στηρίζοντας τους σε κάθε νέο εγχείρημα μέσω χορηγιών. Όσον αφορά την συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή 54 Έλληνες αθλητές έχουν κάνει χρήση της χορηγίας της Herbalife σε προϊόντα της σειράς Herbalife24, λαμβάνοντας προϊόντα συνολικής αξίας 220.000€, ενώ 16 Διαφορετικοί Έλληνες πρωταθλητές και 5 Έλληνες Αθλητές ΑμεΑ, έχουν χορηγηθεί απευθείας από την Herbalife τα τελευταία 5 χρόνια, λαμβάνοντας συνολικά 180.000€. Παράλληλα, η Herbalife χορηγεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διάδοση του υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής και των αθλητικών ιδεωδών, ενώ η συνολική αξία της συνεισφοράς της στον Ελληνικό αθλητισμό την τελευταία πενταετία αποτιμάται σε άνω του 1.200.000€.
H Συνέντευξη Τύπου έκλεισε με την ανακοίνωση της ομάδα των αθλητών που η Herbalife χορηγεί για το 2023 που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και αποτελείται από:
• Αναστασία Μαρινάκου (Πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων)
• Χρήστος Βολικάκης (Παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας)
• Κωνσταντίνος Ζήκος (Πρωταθλητής στίβου στους δρόμους ταχύτητας)
• Μάκης Καλαράς (Παραολυμπιονίκης)
• Βύρων Κοκκαλάνης (Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα)
• Δημήτρης Μάρκος (Olympian κολύμβησης)
• Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (Παραολυμπιονίκης)
• Ελένη Κλαούντια Πόλακ (Πρωταθλήτρια στίβου στο επί κοντώ)
• Γιώργος Σπανουδάκης (Πρωταθλητής κολύμβησης)
• Γιώργος Τζάνος (Παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε)
• Chejon Fernandes (Παραολυμπιονίκης)

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*