Τρίτη , 18 Ιούνιος 2024


Οι πρώτοι barista με σύνδρομο Down στη Θεσσαλονίκη!

Μια συγκινητική ιστορία ζωής που δίνει ελπίδα σε ανθρώπους με σύνδρομo Down εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη. Η χαρά του Δημήτρη ήταν πολύ μεγάλη. Έχοντας εκπαιδευτεί τις προηγούμενες ημέρες ως barista από την εταιρία καφέ MOAK, σήμερα φόρεσε την ποδιά του, κάθισε στο πόστο του και έφτιαξε με πολύ μεράκι και αγάπη, καφέδες για τους πελάτες ζαχαροπλαστείου της Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη. Δίπλα του, η Χριστίνα, η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου, τον καθοδηγούσε και του υπενθύμιζε τις βασικές λεπτομέρειες με εκείνον να μην μπορεί να κρύψει το πόσο χαρούμενος ήταν.

Ο Δημήτρης, η Λένα και η Νατάσα, που έπιασαν σήμερα δουλειά σε τρία διαφορετικά καφέ της πόλης κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα σεμινάρια της εταιρείας ΜΟΑΚ και πλέον μπορούν σταθούν πίσω από τον πάγκο και να φτιάξουν καφέ. Πρόκειται για μία όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, σε συνεργασία με την εταιρία καφέ MOAK εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου.

Τα καταστήματα όπου θα μπορεί κάποιος να βρει και να δοκιμάσει το καφέ ενός WONDER-FULLBARISTA, από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου είναι:

Μίλτος Αρτοζαχαροπλαστείο (Τσιμισκή 82, κέντρο Θεσσαλονίκη)

Truffa (Γρ. Λαμπράκη με Τσιαπάνου Δημητρίου 36, Τούμπα)

The Small (Μεγ. Αλεξάνδρου 1, Αμπελόκηποι)

Check Also

50 ημέρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Παρίσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*