Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


Προσβάσιμη Όπερα για όλους στην Εθνική Λυρική Σκηνή!

Με μεγάλη χαρά η ATLAS E.P. ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή για την υλοποίηση καθολικά προσβάσιμων παραστάσεων τον φετινό χειμώνα.
Οι παραστάσεις της όπερας για όλη την οικογένεια «Τα μαγικά μαξιλάρια» (στις 20 και 30 Νοεμβρίου 2022) και του μιούζικαλ «Φτηνά τσιγάρα» (στις 4 Δεκεμβρίου 2022 και 5 Ιανουαρίου 2023) στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και την Εναλλακτική Σκηνή αντίστοιχα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), θα είναι καθολικά προσβάσιμες μέσω των υπηρεσιών της ζωντανής διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, του ζωντανού υπερτιτλισμού με αποτύπωση όλου του ηχητικού καναλιού και της ακουστικής περιγραφής που θα παράσχει η ATLAS E.P. και οι συνεργάτες της.
Η ATLAS E.P. αναλαμβάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια και παροχή προσβασιμότητας για τις παραστάσεις, η οποία περιλαμβάνει την οργάνωση παραγωγής προσβασιμότητας, καθώς και τη μελέτη, τη μουσική επιμέλεια και τη λεκτική αποτύπωση για τις υπηρεσίες Ακουστικής Περιγραφής, Διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Υπερτιτλισμού και τη ζωντανή παροχή και ενσωμάτωση των υπηρεσιών αυτών.

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*