Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024


Η ΕΟΕ στηρίζει Έλληνες πρωταθλητές από έσοδα λευκώματος

Η Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ από την προηγούμενη θητεία (2016-2021) ανέλαβε την πρωτοβουλία υπό την προεδρία της Βασιλικής Μιλλούση OLY να υλοποιήσει ένα δύσκολο project συγκεντρώνοντας φωτογραφικά στιγμιότυπα Ελλήνων Olympians σε ένα αναμνηστικό λεύκωμα. Η προσπάθεια συνεχίζεται και υπό την προεδρία της Βούλας Κοζομπόλη OLY (2021-2024) με στόχο πάντα την ενίσχυση αθλητών και αθλητριών.

Το Behind the Flame είναι ένα project που αφορά σε μια πλήρως συναισθηματική προσέγγιση ενός φωτογραφικού ντοκιμαντέρ και θέτει σε πρώτο πλάνο κορυφαίους Έλληνες αθλητές/τριες, οι οποίοι προσπαθούν σκληρά για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα έσοδα από την πώληση του λευκώματος θα διατεθούν υπό τη μορφή υποτροφίας, σε αθλητές ή αθλήτριες που επιδιώκουν να προκριθούν στους Ολυμπιακούς και δεν υποστηρίζονται από οποιαδήποτε χορηγία ή χαίρουν άλλου τύπου οικονομικής ενίσχυσης.

Μέχρι τώρα είχε συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό, το οποίο διπλασίασε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και τα χρήματα δόθηκαν στον πρωταθλητή της πάλης Γιώργο Κουγιουμτσίδη και την πρωταθλήτρια του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου, με τον κ. Καπράλο να ενημερώνει τους δύο αθλητές, σε συνάντηση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, παρουσία του Α’ Αντιπροέδρου Στέλιου Αγγελούδη, του Γενικού Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη και του Προέδρου της Επιτροπής Μάρκετινγκ Νίκο Ιατρού.

Η πώληση των λευκωμάτων Behind the Flame συνεχίζεται ώστε να βοηθηθούν και άλλοι αθλητές στην προσπάθεια πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η αγορά του λευκώματος μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε μέσω του eshop https://behindtheflame.gr/ είτε με απευθείας αγορά από το γραφείο της εταιρείας στον Άλιμο (Σολωμού 4 Άλιμος, 17456).

Για αγορά από το γραφείο επικοινωνείτε απευθείας με την εταιρεία στο 6978418153 ή στο email [email protected] κα Πέννυ Ξύδη για τα διαδικαστικά.

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με κάρτα (ισχύει μόνο για το eshop) ή με αντικαταβολή. Η αποστολή των λευκωμάτων πραγματοποιείται είτε από κούριερ είτε με παραλαβή τους κατευθείαν απ’ το γραφείο.

Πηγή- ΕΟΕ

Check Also

Αύριο η παρουσίαση της νέας πρωθιέρειας της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Τελετή αφής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*