Κυριακή , 19 Μάιος 2024


Η παρουσίαση των χορηγών της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής εν όψει ‘Παρίσι 2024’

Σε μια ιστορική μέρα, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε στο Ολυμπιακό Μέγαρο τους χορηγούς /συνεργάτες οι οποίοι θα πορευθούν μαζί της τα επόμενα χρόνια, προτάσσοντας τα Ολυμπιακά ιδεώδη και στηρίζοντας τους αθλητές στους αγώνες που δίνουν για διάκριση και προβολή της χώρας μας, με υψηλότερο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη, «MORE THAN SPONSORS /“PROUD PARTNERS”, Συνεχίζουμε μαζί για το ωραίο και το αληθινό» παρουσιάστηκαν όλοι οι συνεργάτες της ΚΟΕ που στηρίζουν πλέον το χορηγικό της πρόγραμμα, οι οποίοι συγκαταλέγονται στους κορυφαίους οργανισμούς/εταιρείες του τόπου μας στον τομέα δραστηριοποίησης τους. Εκπρόσωποι των χορηγών είχαν την ευκαιρία, να αναλύσουν το σκεπτικό της συνεργασίας, τα συναισθήματα τους και το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στην κυπριακή κοινωνία εντασσόμενοι στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΟΕ.

Η δεκάδα των PARTNERS της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής αποτελείται από τους εξής οργανισμούς /Εταιρείες :
PLATINUM PARTNERS : ΟΠΑΠ Κύπρου
GOLD PARTNERS : Τράπεζα Κύπρου, Logicom
SILVER PARTNERS : Medochemie, Allianz Ελλάς, Χαραλαμπίδης Κρίστης
COMMUNICATIONS PARTNER : Cablenet
PROFESSIONAL SERVICES PARTNER : Deloitte Κύπρου
MOBILITY PARTNER : TOYOTA Κύπρου
MEDICAL DIAGNOSIS PARTNER : Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στην Κύπρο

Τη διάσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, και ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης. Παρέστησαν επίσης Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων Αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης, ο Πρεσβευτής «Ευ Αγωνίζεσθαι» ΚΟΕ-ΚΟΑ Φοίβος Κωνσταντινίδης, ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς, Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ και η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, ο πρώην Πρόεδρος του ΚΟΑ Πάμπος Στυλιανού, ο πρώην Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, ο Νομικός Σύμβουλος της ΚΟΕ Πάρις Σπανός, εκπρόσωποι των PARTNERS, προέδροι και εκπρόσωποι αθλητικών ομοσπονδιών και πολλοί φίλοι του αθλητισμού.
Ξεχωριστή η παρουσία αθλητών, πλείστοι εκ των οποίων προετοιμάζονται με στόχο τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας «Τόκυο 2020», καθώς και αθλητές που είναι ενταγμένοι σε σειρά προγραμμάτων της ΚΟΕ.

Πηγή- ΚΟΕ

Check Also

Έναρξη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Παραολυμπιακού Στίβου

Para athletics

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*