Πέμπτη , 30 Νοέμβριος 2023


Πρωτόκολλο Συνεργασίας ανάμεσα σε Ολυμπιακές Επιτροπές Κύπρου και Λιβάνου

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) και η αντίστοιχη του Λιβάνου, υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας τετραετούς διάρκειας, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Το πρωτόκολλο υπέγραψαν εκ μέρους της ΚΟΕ ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου και εκ μέρους της Ολυμπιακής Επιτροπής του Λιβάνου ο Αντιπρόεδρος Jacques Tamer.
Το πρωτόκολλο καλύπτει ανταλλαγές επισκέψεων αθλητικών αποστολών, και ειδικών σε θέματα αθλητισμού και ολυμπιακής εκπαίδευσης, ενθάρρυνσης αθλητών να συμμετάσχουν σε αθλητικές διοργανώσεις που θα διεξάγονται στις δύο χώρες, ανταλλαγή πληροφοριών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αμφίπλευρων προσκλήσεων σε συνέδρια, διαλέξεις και σεμινάρια στις δύο χώρες, και συντονισμό των δράσεων στο χώρο του Ολυμπιακού Κινήματος.
Αναφερόμενος στην υπογραφή του πρωτοκόλλου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Ανδρέας Γεωργίου απευθυνόμενος στον κ. Tamer σημείωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά που υπογράφω αυτό το πρωτόκολλο συμφωνίας της ΚΟΕ στον αθλητικό τομέα που θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυό λαών και θα προωθήσει ακόμη περισσότερο το Ολυμπιακό Πνεύμα και Αρχές»

Check Also

Το Διεθνές Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη – Reflection of disability in art» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Η αναπηρία στην τέχνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*