Σάββατο , 24 Φεβρουάριος 2024


Βράβευση του Καλλιμάρμαρου Σταδίου για τον νέο φωτισμό του!

Μία νέα σημαντική αναγνώριση για το Παναθηναϊκό Στάδιο καθώς η ανανέωση του φωτισμού του, που έγινε μετά από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κέρδισε το βραβείο Casambi καλύτερου έργου για το 2022.
Το βραβείο Καλύτερου Έργου φέτος έλαβε το Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα για το ασύρματο σύστημα φωτισμού το οποίο υλοποιήθηκε με σκοπό την ανάδειξη του ιστορικού μνημείου, αλλά και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
Τα Casambi Awards δημιουργήθηκαν με σκοπό να βραβεύσουν τους καλύτερους σχεδιαστές αρχιτεκτονικού φωτισμού, για πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμους τρόπους με τους οποίους τα έργα και τα προϊόντα φωτισμού αναπτύσσουν και αξιοποιούν την τεχνολογία Casambi ώστε να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Τα εγκαίνια του ανανεωμένου φωτισμού του Παναθηναϊκού Σταδίου πραγματοποιήθηκαν στις 29 Μαρτίου 2021 από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Thomas Bach σε μία μικρή αλλά συμβολική τελετή την οποία παρακολούθησαν η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πιγκ πογκ Κωφών

Κωφών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*