Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


Group Photo

Συζήτηση των εκπρόσωπων των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και της ΔΟΕ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το μέλλον του αθλητισμού

Εκπρόσωποι αθλητών από τις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές (ΕΟΕ) και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) είχαν παραγωγικές συζητήσεις με τον Μαργαρίτη Σχοινά, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπο για την «Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας», στις Βρυξέλλες στις 10 Μαρτίου.

Η εποικοδομητική συνάντηση έδωσε τη δυνατότητα στον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητών των EOΕ Gerd Kanter, ο οποίος συμμετείχε εξ αποστάσεως, και στην Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητών της ΔΟΕ Emma Terho, να παρουσιάσουν τη συμμετοχή τους, εκ μέρους των Ευρωπαίων αθλητών, στην Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης με τη μορφή συστάσεων για τις προτεραιότητες του ευρωπαϊκού αθλητισμού τα επόμενα χρόνια. Μαζί με τον κ. Kanter και την κα. Terho ήταν παρών ο Πρόεδρος των ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας των ΕΟΕ Raffaele Pagnozzi, το μέλος της Επιτροπής Αθλητών των ΕΟΕ Viktor Knoch, ο Διευθυντής του Γραφείου ΕΕ των EOΕ Folker Hellmund καθώς και ο Διευθυντής του Τμήματος Αθλητών της ΔΟΕ Kaveh Mehrabi.

Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης είναι μια μεγάλη διαβούλευση με τους πολίτες που ανέπτυξε η ΕΕ με σκοπό να αφουγκραστεί τις προσδοκίες και τις ιδέες των πολιτών της σχετικά με τις μελλοντικές προτεραιότητες της. Στο πλαίσιο αυτό, το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Κίνημα, και ειδικότερα οι αθλητές του, εκμεταλλευτήκαν την ευκαιρία για μια συνεργασία με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Φώτο – ΕΟΕ

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*