Κυριακή , 19 Μάιος 2024


Η Κυπριακή ομάδα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2022

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε την αποστολή που θα λάβει μέρος στους XXIV Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που αρχίζουν στις 4 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 του ιδίου μήνα. Στην δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Πρέσβης της Κίνας Λιού Γιαντάο, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας Φοίβος Ζαχαριάδης, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, Προέδροι και εκπρόσωποι αθλητικών ομοσπονδιών, ο κ. Ισίδωρος Μακρίδης (Μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Κύπρου), η κα Κατερίνα Νικολάου (Head of Press Office & Media Communications RCB) και πολλοί φίλοι των Χειμερινών αθλημάτων και ειδικότερα των Χιονοδρομιών.

Κατά την έναρξη της δημοσιογραφικής διάσκεψης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΡΙΚ Μιχάλης Μιχαήλ, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιο Χρυσοστόμου, ανακοίνωσαν την επίτευξη νέας συμφωνίας του ΡΙΚ μέσω της οποίας προβλέπεται διπλασιασμός των ωρών ζωντανής μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων αρχής γενομένης από τη διοργάνωση του Πεκίνου. Από αυτήν θα προβληθούν 50 ώρες ζωντανής μετάδοσης, ανάμεσα στις οποίες και το αγώνισμα στο οποίο θα λάβει μέρος ο κύπριος σκιέρ Γιάννος Κουγιουμτζιάν.

Η Κυπριακή αποστολή στους αγώνες είναι πενταμελής και αποτελείται από τον Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Γιώτη Ιωαννίδη που θα είναι και ο Αρχηγός αποστολής, τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΕ Ανδρέα Γεωργίου, έναν αθλητή τον Γιάννο Κουγιουμτζιάν που θα συμμετάσχει στο Αλπικό Σκι, τον Ομοπονδιακό προπονητή Μίλαν Μάτιτς και τον Συνοδό της ομάδας Ανδρέα Ελευθερίου.

Check Also

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παρά μπάντμιντον στην Αλεξανδρούπολη

Paralympic sports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*