Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024


Βεβαιότητα του Τόμας Μπαχ για επιτυχημένους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου

Τη διαβεβαίωση ότι οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες «Πεκίνο 2022» που αρχίζουν στις 4 Φεβρουαρίου θα έχουν εξαιρετική οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία έδωσε ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Προέδρων των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Ο Τόμας Μπαχ σημείωσε ότι τα δύο μεγαλύτερα κεφάλαια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψη της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ήταν πρώτιστα οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν αναφορικά με τα εξελισσόμενα δεδομένα της πανδημίας και κατά δεύτερον η συνεργασία με την κυβέρνηση της Κίνας με το υφιστάμενο και δεδομένο πολιτικό περιβάλλον της χώρας. Για το τελευταίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Κινέζα αθλήτρια του Τένις Πενγκ Σουάι και τις προγραμματισμένες συναντήσεις που θα έχει μαζί της η ΔΟΕ, ύστερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη χώρα της μετά τις καταγγελίες που έκανε εναντίον κυβερνητικών αξιωματούχων.

Σε ότι αφορά την πανδημία, ο Τόμας Μπαχ υπέδειξε ότι τα εγχειρίδια “Playbooks” που απευθύνονται προς όλους τους συμμετέχοντες, -αθλητές, προπονητές, συνοδούς, αξιωματούχους και εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.- είναι αρκετά ικανοποιητικά και όσοι ακολουθήσουν τις οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτά δεν θα έχουν προβλήματα κατά την παραμονή τους στην Κίνα : «Δεν υπήρξε ανάγκη για να αλλάξουμε κάτι στα “Playbooks” των Αγώνων. Καλώ τους συμμετέχοντες να τα μετετρέψουν σε τρόπο ζωής και συμπεριφοράς και όλα θα πάνε καλά», σημείωσε χαραχτηριστικά.

Check Also

50 ημέρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Παρίσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*