Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024


Με κορυφαίους εκπροσώπους του Ολυμπιακού Κινήματος το Olympic Summit

Ολοκληρώθηκε το 10ο Olympic Summit, στο οποίο έλαβαν μέρος διαδικτυακά οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού κινήματος, υπό την προεδρία του Τόμας Μπαχ.

Στο Olympic Summit έγινε συζήτηση και ανάλυση όλων των μεγάλων θεμάτων για τον Ολυμπισμό και τον αθλητισμό παγκοσμίως, με την κουβέντα να ξεκινά από την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και να συνεχίζεται με τις προετοιμασίες για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022».

Συζητήθηκαν επίσης θέματα σχετικά με τα αθλήματα που εντάσσονται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, τον τρόπο των προκρίσεων, το πρόγραμμα των επόμενων μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, θέματα αντιντόπινγκ καθώς και σωστής διακυβέρνησης στον αθλητισμό.

Μεταξύ άλλων στο Olympic Summit συμμετείχαν οι τέσσερις Αντιπρόεδροι της ΔΟΕ και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, εκπρόσωποι των Διεθνών Αθλητικών Ομοσπονδιών, όπως ο Σεμπάστιαν Κόε από την World Athletics, o Tζιάνι Ιφαντίνο από τη FIFA, o Xουσεϊν Αλ Μουσαλάμ από τη FINA και ο Mορινάρι Γουατανάμπε από την FIG, καθώς και εκπρόσωποι των Ενώσεων των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών, με τον Σπύρο Καπράλο να εκπροσωπεί την Ευρώπη.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*