Τρίτη , 18 Ιούνιος 2024


Έναρξη για το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου τυφλών «Πυρσός 2021» στην Θεσσαλονίκη

Η Aθλητική Ένωση Τυφλών «Πυρσός», με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, διοργανώνει το 23ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου τυφλών «Πυρσός 2021», το διάστημα 3-5 Δεκεμβρίου 2021.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο νέο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου. Στους αγώνες θα συμμετέχουν πέντε ομάδες και συγκεκριμένα η εθνική Ελλάδος, η ομάδα της περιφέρειας Μόσχας (Ρωσία), η ομάδα της Φλωρεντίας (Ιταλία), η ομάδα από τον Μπρούνο (Τσεχία) και φυσικά ο Πυρσός Θεσσαλονίκης. Οι ποδοσφαιριστές που μετέχουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι οι Γιώργος Αμπατζής, Αιμίλιος Κακλαμάνος, Θεόδωρος Σιώτας, Δημήτρης Φείμογλου, Δήμος Ζαχαρός, Ευστράτιος Εγγλέζος, Σώστης Καραγιαννόπουλος και Νικόλαος Γκαγκούλης.

Το διεθνές τουρνουά έχει ιστορία 24 ετών με το πρώτο να διεξάγεται το 1997 χρονιά που η Θεσσαλονίκη ήταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της διεθνούς ομοσπονδίας αθλημάτων για τυφλούς. Διοργανωτής του τουρνουά είναι η Αθλητική Ένωση Τυφλών Πυρσός και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6936578934.

Οι αγώνες θα εκκινήσουν την Παρασκευή στις 16:00 με την αναμέτρηση Πυρσός Θεσσαλονίκης-Φλωρεντία, ενώ η τελετή λήξης καθώς και η απονομή θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής (11:00).

Check Also

50 ημέρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Παρίσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*