Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024


Η Ελλάδα στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do & Karate Κωφών

Αφίχθησαν στην Τεχεράνη, οι αποστολές μας για το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do & Karate Κωφών, όπου θα διεξαχθεί από 18 έως 25 Νοεμβρίου 2021. Συνοδευόμενοι από τον Ολυμπιονίκη Σταύρο Ρενιέρη, οι αθλητές μας μετά των προπονητών τους, ταξίδεψαν και έφτασαν μέχρι το Ιράν για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Μαρία Καρπαθάκη Ομοσπονδιακή Προπονήτρια του Tae Kwon Do μας είπε: «Με δυο σπουδαίους αθλητές στους άνδρες θα συμμετέχουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do Κωφών & Βαρηκόων. Έπειτα από δύο δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας του Covid, ήρθε η στιγμή να αγωνιστούμε, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό, με στόχο την διεκδίκηση μιας θέσης στο βάθρο»!

Από την άλλη μεριά ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Karate Κώστας Παππάς, μας δήλωσε: «Αυτό το πρωτάθλημα μπήκε εμβόλιμα στο πρόγραμμα τελευταία στιγμή. Δεν σταματήσαμε καθόλου να δουλεύουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάποια διάκριση. Ίσως μας επηρεάσει λίγο ότι μας λείπουν αγώνες αλλά από την άλλη είναι και ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών τον Μάιο. Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και την θετική ενέργεια. Εμείς να είστε σίγουροι ότι θα τα δώσουμε όλα μέσα στο τατάμι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Στο Tae Kwon Do θα αγωνιστούν ο ολυμπιονίκης Παύλος Λιότσος και ο Στέργιος Μπεντούλης, ενώ στο Karate ο Νίκος και η Σιφία Μουτσώκου.

Θερμές ευχαριστίες στην εφημερίδα amarysia.gr και ιδιαίτερα στον εκδότη Χρήστο Ζαγκλή για την ανάληψη της ένδυσης της Ελληνικής αποστολής υπό την μορφή χορηγίας.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*