Πέμπτη , 2 Δεκέμβριος 2021
Top News


Ανακοίνωση της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ για τις νέες υποτροφίες

Η Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ συνήλθε εκτάκτως χθες Κυριακή 14/11 έπειτα απο συνεννόηση με τον Προέδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο, για να υποβάλλει την πρόταση της για τις Ολυμπιακές υποτροφίες.

Με γνώμονα πάντα την ίση και δίκαιη μεταχείριση όλων των αθλητών μας, η πρόταση μας για τις Ολυμπιακές Υποτροφίες της ΔΟΕ είναι, στους ήδη 11 επιλεγέντες αθλητές/τριες να προστεθούν επίσης:

Όσοι επιπλέον αθλητές/τριες κατέλαβαν μέχρι 12η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020, χωρίς όριο ηλικίας που έχουν εισοδήματα από χορηγίες μικρότερο των 12.000 ευρώ ετησίως.

Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η βοήθεια προς όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές/τριες γίνεται, ώστε να προετοιμαστούν στο μέγιστο καλύτερο δυνατό βαθμό, να προκριθούν και να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024 χωρίς διακρίσεις, βάζοντας ως προτεραιότητα όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Check Also

Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό των Κωφών τηλεθεατών από το debate της ΕΡΤ

Έχουμε επανειλημμένως διαμαρτυρηθεί στη δημόσια τηλεόραση για την καταπάτηση του δικαιώματός μας στην ενημέρωση και για την άνιση μεταχείριση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....