Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024


Καταγγελία της Παραολυμπιονίκη Δήμητρας Κοροκίδα για αλλοίωση των εκλογών στον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών!

Σε καταγγελίες που αφορούν ουσιαστικά σε αλλοίωση αποτελέσματος των εκλογών του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών για τους εκπροσώπους του στην ΕΠΕ, προχώρησε η Παραολυμπονίκης Δήμητρα Κοροκίδα. Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε.
‘Οι εκλογές του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών για την εκλογή τριών εκπροσώπων στην Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ήταν ένα φιάσκο. Με τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου έχουμε ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να μην μείνει ατιμώρητο αυτό που συνέβη και να ακυρωθεί η εκλογική διαδικασία. Είναι ντροπή και δείχνει μεγάλη ασέβεια προς τους 79 Παραολυμπιονίκες με αναπηρία που ήρθαν από όλη την χώρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για δίκαιη και σωστή εκπροσώπηση στην ΕΠΕ.
Ενώ είχα εκλεγεί ξεκάθαρα ως τρίτη για την Ολομέλεια, μετά από ένσταση του τέταρτου σε σειρά, η ορισμένη από το ΔΣ του συλλόγου εφορευτική επιτροπή (σε καταστρατήγηση του καταστατικού) άρχισε να “ψάχνει” και να “αφαιρεί” ψηφοδέλτια ως άκυρα με την πρόφαση ότι ο σταυρός δεν ήταν σωστός, συμμετρικός, σε τέλεια ευθεία με το όνομα κτλ! Αυτό είναι ντροπή για τον χώρο μας καθώς και για την κοινωνία μας εν γένει.’

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*