Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


Απάντηση του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών στις καταγγελίες περί αλλοίωσης των εκλογών

Ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με την ανακοίνωση της κυρίας Κοροκίδα προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές και ερωτηματικά. Αναλυτικότερα, η Γενική Συνέλευση διεξήχθη με την παρουσία 79 παραολυμπιονικών. Η μεγαλύτερη συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση την τελευταία δεκαετία.
Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής εκλέχθηκαν ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση, η Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής δικηγόρος Αθηνών διορίστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος. Η διαδικασία, η ψηφοφορία και η ανακήρυξη των αποτελεσμάτων κύλισαν ομαλά και ψήφισαν και οι 79 παραολυμπιονίκες.
Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο κύριος Κατσαρός και εν συνεχεία η κυρία Κοροκίδα υπέβαλαν προς την εφορευτική επιτροπή ένσταση ακυρότητας κάποιων ψηφοδελτίων. Καλέστηκαν ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής και οι δύο και ανέφεραν τα νούμερα των ψηφοδελτίων και τις ενστάσεις που έχουν σε αυτά, αμφότεροι.
Μετά από την συνεδρίαση της εφορευτικής επιτροπής το αποτέλεσμα ήταν 32 ψήφους ο κύριος Κατσαρός και 31 ψήφους η κυρία Κοροκίδα. Το αποτέλεσμα αυτό επικυρώθηκε από την εφορευτική επιτροπή. Η κυρία Κοροκίδα γνωρίζει ότι η ένσταση είναι ένα δημοκρατικό δικαίωμα το οποίο και η ίδια χρησιμοποίησε κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να πράξει ότι ορίζει ο νόμος. Δεν δεχόμαστε επ’ ουδενί να αμαυρώνεται αυτή η άψογη διαδικασία για λόγους προσωπικής πικρίας.

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*