Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024


Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα την Τέχνη και τον Αθλητισμό

Το ίδρυμα Giulio Onesti (ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την προώθηση του πολιτισμού και των αξιών του αθλητισμού, μέλη του οποίου είναι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ιταλική Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή) μαζί με την Ιταλική Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία ανακοινώνει την διεξαγωγή της 5ης έκδοσης του Run for art, του διεθνούς διαγωνισμού φωτογραφιών για νέους φωτογράφους που συνδυάζει Τέχνη και Αθλητισμό.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους νέους φωτογράφους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μεταξύ 18 και 35 ετών και οποιασδήποτε εθνικότητας. Οι φωτογραφίες μπορούν να ληφθούν με οποιοδήποτε τύπο φωτογραφικής μηχανής ή συσκευής. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Το θέμα του 2021 Run for art είναι: The five new Olympic sports. The contemporary challenge to ability and disability (τα πέντε νέα ολυμπιακά αθλήματα. Η σύγχρονη πρόκληση για την δεξιότητα και την ειδική ικανότητα). Η 5η έκδοση θα επικεντρωθεί στην εξελισσόμενη ιδέα του αθλητισμού για τις νεότερες γενιές, καθώς και στην εισαγωγή νέων αθλητικών τάσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 (μπέιζμπολ και σόφτμπολ, καράτε, skateboard, αθλητική αναρρίχηση, σερφινγκ). Επιπλέον, θα διερευνήσει τις συγκλίσεις μεταξύ των πέντε νέων Ολυμπιακών Αθλημάτων και των Παραολυμπιακών εκδόσεών τους. Οι 40 φωτογραφίες φιναλίστ, που θα επιλεχθούν από μια διεθνή κριτική επιτροπή αριστείας, θα εκτεθούν σε μουσεία και διεθνούς κύρους τοποθεσίες και, ξεκινώντας από αυτήν την έκδοση, θα αποτελέσουν μέρος της διαδικτυακής έκθεσης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες επισκεφθείτε το runforart.com. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να γράψετε στο [email protected], να καλέσετε στο +39 0636857933/4 ή να ακολουθήσετε τη σελίδα Instagram @fondazionegiulioonesti.

Check Also

Αύριο η παρουσίαση της νέας πρωθιέρειας της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Τελετή αφής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*