Κυριακή , 3 Δεκέμβριος 2023


Οι φετινές δραστηριότητες της ανανεωμένης Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας!

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (ΔΟΑ), ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες της, θα διοργανώσει και τις πιο κάτω εκδηλώσεις:

Α) 61η Διεθνής Σύνοδος της ΔΟΑ για Νέους Συμμετέχοντες. Η 61η Διεθνής Σύνοδος της ΔΟΑ για Νέους Συμμετέχοντες, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία μεταξύ 11/9 – 21/9/2021 και θα έχει ως κύριο θέμα ‘‘Ολυμπιακό Κίνημα και Πανδημία’’ και ειδικό θέμα ‘‘Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η Πανδημία : Ευκαιρίες, Προκλήσεις και Αλλαγές”.

Β} 28ο Διεθνές Σεμινάριο για μεταπτυχιακούς φοιτητές σε Ολυμπιακές Σπουδές. Το 28ο Διεθνές Σεμινάριο για μεταπτυχιακούς φοιτητές σε Ολυμπιακές Σπουδές, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία μεταξύ 22/09 – 6/10/2021. Το κύριο θέμα του Σεμιναρίου είναι ‘‘Ολυμπιακοί Αγώνες και Ολυμπιακό κίνημα: παρελθόν, παρόν κα μέλλον. Ανάλυση από Ιστορική, Φιλοσοφική και Κοινωνική σκοπιά’’ με ειδικό θέμα ‘‘Το Ολυμπιακό Κίνημα και η Πανδημία’’.

Γ) Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία. Το τμήμα Αθλητικής Οργάνωσης και Διοίκησης (στη Σπάρτη) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας διοργανώνει για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο: ‘‘Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Παιδεία, Οργάνωση και Διοίκηση Ολυμπιακών Εκδηλώσεων’’. Δικαίωμα υποβολής ενδιαφέροντος έχουν κάτοχοι πτυχίων από Ελληνικά ή ξένα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, κατά προτίμηση αξιωματούχοι Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών, Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών, Εθνικών Ομοσπονδιών ή όσοι είναι απόφοιτοι με πτυχίο στην Αθλητική Οργάνωση και Διοίκηση, Φυσική Αγωγή, Δημοσιογραφία, Οικονομικά, καθώς και κάτοχοι πτυχίων σε συναφή με τα προαναφερθέντα θέματα ανάλογου επιπέδου αυτού της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρία (3) εξάμηνα. Οι φοιτητές υποχρεούνται να παρευρεθούν στα δύο εξάμηνα διαλέξεων στην Ελλάδα ενώ το τρίτο εξάμηνο πραγματοποιείται εξ’ αποστάσεως. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία και στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη. Το κόστος διδάκτρων ανέρχεται στα 3.000 ευρώ ενώ τα έξοδα διαμονής και ημιδιατροφής καλύπτονται από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Ημερίδα με θέμα ‘Τα άτομα με αναπηρία κι εγώ’ στην Νέα Ιωνία Αττικής

Αναπηρία ημερίδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*