Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


Έξι εθνικά ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραολυμπιακής Ποδηλασίας πίστας

Έξι πανελλήνια ρεκόρ σημάδεψαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας και διεξήχθη παράλληλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας εφήβων, παίδων και κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ).

Τρία νέα εθνικά ρεκόρ σημείωσε ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής ποδηλασίας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Νικόλαος Παπαγγελής (Ηρόδικος). Κατέρριψε τα ρεκόρ στις κατηγορίες στο σπριντ, το χιλιόμετρο αλλά και τα 3.000μ., την ίδια στιγμή που ο Νικόλαος Παπακυργιάκης (Καστελλάνοι) σημείωσε δύο πανελλήνια ρεκόρ στο σπριντ και το χιλιόμετρο.

Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε και ο Σωτήρης Βαβαρούτσος στο σπριντ, με την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, να κατακτά και την πρώτη θέση στον πίνακα των μεταλλίων (τέσσερα χρυσά, δύο χάλκινα). Στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα βρέθηκε ο Τάλως με τρία χρυσά, δύο ασημένια, ενώ στην τρίτη θέση ισοβάθμισαν Καστελλάνοι και Ηρόδικος που είχαν από δύο χρυσά μετάλλια. Στην 5η θέση με τέσσερα ασημένια μετάλλια βρέθηκε ο Πήγασος Κυψέλης.

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*