Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024


Έφυγε από τη ζωή ο Ιδρυτής των Special Olympics Hellas, Ανδρέας Ποταμιανός

Με αγάπη, σεβασμό και βαθιά ευγνωμοσύνη, η μεγάλη οικογένεια των Special Olympics Hellas αποχαιρετά σήμερα τον Ανδρέα Ποταμιάνο, Ιδρυτή και Επίτιμο Πρόεδρό της.

Τον άνθρωπο, που ωθούμενος από τα ανθρωπιστικά του αισθήματα, εργάστηκε με πίστη, επιμονή και αγάπη, για να εντάξει την Ελλάδα στο παγκόσμιο Κίνημα των @Special Olympics, του αθλητισμού για άτομα με νοητική αναπηρία, δίνοντας ελπίδα, χαρά και νόημα στη ζωή χιλιάδων ατόμων και στις οικογένειές τους.

Καθ’ όλη την διάρκεια των 3 δεκαετιών λειτουργίας των Special Olympics Hellas, ο Ανδρέας Ποταμιάνος ενσάρκωσε με τον πιο αυθεντικό τρόπο τα ευγενή ιδανικά του Κινήματος και ενέπνευσε χιλιάδες άτομα να ενταχθούν ως εθελοντές στις τάξεις του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές και οι οικογένειές τους, οι προπονητές, οι εθελοντές και οι φίλοι των Special Olympics αποχαιρετούν τον Ανδρέα Ποταμιάνο. Με την διαβεβαίωση ότι το παράδειγμά του πάντοτε θα εμπνέει, θα παρακινεί και θα ενθαρρύνει για την δημιουργία μίας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, που θα εντάσσει τα άτομα με νοητική αναπηρία στους κόλπους της, σε συνθήκες σεβασμού και αξιοπρέπειας.

Στην αγαπημένη του οικογένεια υποβάλλουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.
Διονύσιος Κοδέλλας
Πρόεδρος Special Olympics Hellas
Πρέσβυς ε.τ.

Check Also

50 ημέρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Παρίσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*