Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024


Η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση εμφάνισης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών παρουσία της Kappa. Στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου» πραγματοποιήθηκε  η παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών, εν όψη των Προκριματικών αγώνων για τους Deaflympics, Brazil, May2022.

Η Εθνική μας ομάδα αναχωρεί για την Ρωσία όπου θα αγωνιστεί ενάντια στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Κωφών Ρωσίας, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2021, στην Περιφέρεια της Μόσχας.

Την παρουσίαση άνοιξε ο Τεχνικός Διευθυντής  Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Λευτέρης Μηνάς, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Τον λόγο πήρε ο Ιωσήφ Σταυρακάκης Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, ο οποίος ευχαρίστησε την Kappa για την αμέριστη συμπαράστασή της στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Κωφών. Μια συνεργασία που ξεκίνησε κατά το 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών, όπου η Εθνική μας Ομάδα κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Δημητρίου αναφέρθηκε στην σημασία της συνεργασίας της ΕΟΑΚ με την Kappa, καθώς και στο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλη από την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών. Ο αρχηγός της Εθνικής Ποδοσφαίρου, Στάθης Διονυσάτος  με την σειρά του, αναφέρθηκε στην συμπαράσταση της Kappa, καθώς ευχήθηκε για την πρόκριση που θα έρθει έπειτα από την σκληρή δουλειά. Τέλος, ο εκπρόσωπος της Kappa Δημήτρης Στεφανόγλου στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών η οποία ξεκίνησε με το Ευρωπαϊκό Ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο Κρήτης το 2019, δηλώνοντας την στήριξη της Kappa σε κάθε βήμα της Εθνικής Ποδοσφαίρου Κωφών.

 

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*