Τρίτη , 18 Ιούνιος 2024


Βράβευση ταλέντων από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Στην παρουσία του κ. Πρόδρομου Προδρόμου (ΥΠΠΑΝ) και του Μέλους της ΔΟΕ και Προέδρου της EOC Σπύρου Καπράλου, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η ΟΠΑΠ Κύπρου τιμούν την Ολυμπιακή Ομάδα και βραβεύουν τα νέα ταλέντα

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η ΟΠΑΠ Κύπρου, διοργανώνουν την Πέμπτη 24 Ιουνίου, την εκδήλωση «Για το ωραίο και τ’ αληθινό», για να τιμηθεί η Ολυμπιακή ομάδα και τα ταλέντα του κυπριακού αθλητισμού. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) Πρόδρομος Προδρόμου, το μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC) Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας (FIBA) Ανδρέας Ζαγκλής. Την εκδήλωση θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Λευκωσία Θεοχάρης Λαλάκος, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΚΟΕ Κίκης Λαζαρίδης και ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι αθλητές μέλη της Κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας που θα ταξιδέψει στο Τόκυο για να συμμετάσχει στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες που αρχίζουν στις 23 Ιουλίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στους υπαίθριους χώρους του Ολυμπιακού Μεγάρου, θα αρχίσει στις 20.00, και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση από το ΡΙΚ 2.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα Βραβεία «Γλαύκος Κληρίδης» στους καλύτερους αθλητή/αθλήτρια για το 2020, και παράλληλα θα απονεμηθούν τα έπαθλα στους κορυφαίους εκ των καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων 2020. Θα απονεμηθούν τα έπαθλα στον κορυφαίο έφηβο και νεάνιδα, ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, όπως επίσης το έπαθλο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον κορυφαίο έφηβο αθλητή Στίβου, το έπαθλο «Μαριάννα Ζαχαριάδη» στην κορυφαία νεάνιδα αθλήτρια Στίβου, και το έπαθλο «Πεύκιος Γεωργιάδης» στον κορυφαίο έφηβο/νεάνιδα – αθλητή/τρια που συνδύασε τις αθλητικές επιδόσεις με τις αντίστοιχες στην εκπαίδευση. Οι βραβεύσεις αποδίδονται εις μνήμη του πρώην Προέδρου της ΚΟΕ Ουράνιου Μ. Ιωαννίδη.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, ευχαριστεί την ΟΠΑΠ Κύπρου για την διαχρονική της προσφορά στην ΚΟΕ, και ειδικότερα τη συμβολή της για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους υπόλοιπους χορηγούς της. Τους Μέγα Χορηγούς RCB Bank, Χαραλαμπίδης Κρίστης, και Carbo One και τους Επίσημους Χορηγούς Cyta, TOYOTA και Υπεραγορές METRO.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παραολυμπιακής κολύμβησης

Κολύμβηση ΑΜΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*