Τετάρτη , 1 Φεβρουάριος 2023


Μνημόνιο Συνεργασίας Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών-Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την προστασία της δημόσιας υγείας από τραυματισμούς μέσω δράσεων ασφάλειας στο νερό και αθλητικής ναυαγοσωστικής. Έπειτα από ένα έτος συνεργασίας, ο ΣΕΟ και η ΕΑΝΕ επισημοποίησαν την ένωση των δυνάμεών τους προκειμένου να επιτευχθεί η μείωση των πνιγμών στην Ελλάδα και η αναγωγή της αθλητικής ναυαγοσωστικής σε παιδαγωγικό εργαλείο επιχειρησιακής ετοιμότητας για τους επαγγελματίες και μέσο γνωριμίας του κοινού με την πρόληψη και τη διάσωση.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας συνυπέγραψαν από πλευράς ΣΕΟ, η Πρόεδρος Εύη Μωραϊτίδου (Ασημένια Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης) και η Βούλα Ζυγούρη (Olympian Πάλης), πλαισιωμένες από τα μέλη του Δ.Σ. Νέρυ Μάντευ Νιανγκουάρα (Olympian) και Σοφία Παπαδοπούλου (Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας). Την ΕΑΝΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Δρ Στάθης Αβραμίδης (Στέλεχος ΕΟΔΥ και Δάσκαλος Αθλητικής Ναυαγοσωστικής ΤΕΦΑΑ Αθηνών) και η Αντιπρόεδρος Ελευθερία Αβραμίδου.

Check Also

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για άτομα με κώφωση ή βαρηκοΐα στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Πρόκειται για μία νέα σειρά εκπαιδευτικών δράσεων, προσβάσιμων στους συμμετέχοντες μέσω της διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*