Πέμπτη , 2 Δεκέμβριος 2021
Top News


Ολοκληρώθηκε η ιστορική συνεδρίαση μεταξύ Κυπριακής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής!

Ολοκληρώθηκε η ιστορική συνεδρίαση μεταξύ των Εκτελεστικών Συμβουλίων της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής με αφορμή τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως γύρω από τους τρόπους προβολής των αθλητών που θα λάβουν μέρος, καθώς και για την προβολή του νησιού στην Ιαπωνία. Τέθηκε, επίσης, εκ νέου το θέμα για τήρηση κοινής γραμμής όσον αφορά στον Κώδικα Χρηστής Διακυβέρνησης. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Χρυσοστόμου όσο και ο πρόεδρος της ΚΕΠΕ, Ανδρέας Καμαρλίγγου, οι οποίοι εξήραν την ανάγκη για κοινή ταύτιση απόψεων και χάραξη κοινής στρατηγικής όχι μόνο ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακων αγώνων αλλά γενικότερα για το καλό των Ομοσπονδιών και των αθλητών. Χαιρετισμούς απηύθυναν και οι Γενικοί Γραμματείς Ανδρέας Γεωργίου και Ανδρέας Ρουμπα της ΚΟΕ και ΚΕΠΕ αντίστοιχα.

Παρευρέθηκαν σε αυτή την ιστορική συνεδρίαση οι: Γιωτης Ιωαννιδης (Αντιπρόεδρος), Αλέξανδρος Χριστοφορου (Ταμίας) και τα μέλη του Ε. Σ: Οδυσσέας Πατσαλίδης, Δημήτρης Λεοντης, Παύλος Γεωργιάδης, Γιώργος Παπαγεωργίου από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και οι: Ευθύμιος Πολυδώρου (Αντιπρόεδρος), Νίκος Δημητρίου (Ταμίας) και τα μέλη του Ε. Σ: Ανδρέας Μουζουριδης, Αντώνης Φούρναρης από την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακη Επιτροπή, καθώς και τα μέλη και των δύο Εκτελεστικών Συμβουλίων ΚΕΠΕ και ΚΟΕ, Ανδρέας θεοφυλάκτου και Κλέα Παπαέλληνα.

Check Also

Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό των Κωφών τηλεθεατών από το debate της ΕΡΤ

Έχουμε επανειλημμένως διαμαρτυρηθεί στη δημόσια τηλεόραση για την καταπάτηση του δικαιώματός μας στην ενημέρωση και για την άνιση μεταχείριση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....