Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024


Αποχωρεί από τα Ολυμπιακά χειμερινά δρώμενα ο Βασίλης Κατσώρας!

Μετά από 12 χρόνια στα Ολυμπιακά δρώμενα των Χειμερινών Αθλημάτων, ο Μετσοβίτης γυμναστής Βασίλης Κατσώρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα κοινά και δίνει την σκυτάλη στην νεώτερη γενιά. Ο Κατσώρας ήταν αρχηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής το 2010 στο Βανκούβερ και το 2014 στο Σότσι.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κατσώρα: ‘Με τη λήξη της θητείας μου ύστερα από τους ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και εν όψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΧΑ, θέλω να σας δηλώσω ότι δεν επιθυμώ να είμαι ξανά υποψήφιος τόσο για τη θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ όσο και για οποιοδήποτε άλλο αξίωμα.

Πήρα αυτή την απόφαση συνειδητά θεωρώντας ότι οι παράγοντες δεν πρέπει να παραμένουν αιώνια στη θέση τους και πρέπει να δίνουν την ευκαιρία και σε νεότερα ικανά άτομα να προσφέρουν κάτι παραπάνω από ότι πρόσφεραν οι ίδιοι.

Η 12ετης θητεία μου στην ΕΟΕ με την οποία με τίμησαν τα σωματεία με την ψήφο τους και νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτό , ήταν ένας αδιάκοπος αγώνας για τα συμφέροντα της ΕΟΧΑ και για δικαιοσύνη στις επιλογές των αθλητών.

Αποχωρώ κ. πρόεδρε γεμάτος ικανοποίηση ότι έδωσα κάθε ρανίδα της ψυχής μου για τo κύρος της ΕΟΧΑ και την αξιοπρέπεια της χώρας μας’.

Check Also

Το Olympic Festival Paris 2024 στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος!

ΝΙΑΡΧΟΣ ΙΔΡΥΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*