Πέμπτη , 20 Ιανουάριος 2022


Στενή συνεργασία Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής

Τη διάθεση τους να συνεχίσουν αλλά και να αναβαθμίσουν τη στενή συνεργασία που ήδη έχουν, εξέφρασαν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή σε τηλεδιάσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλη Κολυμπάδη και από την ΕΠΕ, ο Πρόεδρος Χρήστος Καλούδης, ο Β’ Αντιπρόεδρο Φώτιος Μπίμπασης, ο Γενικός Γραμματέα Χρήστος Τζαμούσης και η Αρχηγός Αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» Αναστασία Γκούφα.

Προς την κατεύθυνση της στενότερης συνεργασίας εντάσσεται και το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών που θα υπογραφεί στο άμεσο μέλλον. Συζητήθηκαν επίσης: ο εμβολιασμός των ελληνικών ομάδων ενόψει των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών του Τόκιο, η συνεργασία των Αρχηγών Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας και των Τεχνικών και Ιατρικών Ομάδων, η συνεργασία στο μέλλον αναφορικά με ομοιόμορφη εμφάνιση Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Αποστολής , η κοινή προετοιμασία αθλητών των χειμερινών αθλημάτων ενόψει του Πεκίνου καθώς και η συνεργασία στα προγράμματα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας με ομιλητές – επιστήμονες ειδικευμένους σε θέματα Παραολυμπιακού αθλητισμού. Επίσης αποφασίστηκε να υπάρχει σύμπλευση και συνεργασία σε θέματα επικοινωνίας μεταξύ των δύο Επιτροπών, με στόχο την προώθηση του αθλητισμού και την ανάδειξη της προσπάθειας όλων των αθλητών.

Check Also

Τέλος στην παράνομη στάθμευση οχημάτων σε ράμπες Αμεα στην Αθήνα!

Συνολικά 830 αισθητήρες τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Αθηναίων σε ράμπες και διαβάσεις για Άτομα με ειδικές Ανάγκες, για την αντιμετώπιση της αντικοινωνικής στάθμευσης. «Δεν είναι απλώς έλλειψη σεβασμού, είναι σαν να λες ότι αδιαφορείς απολύτως για τον άνθρωπο με αναπηρία, για τον παππού, τη γιαγιά, τη μαμά με το παιδάκι», τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε, ο αισθητήρας, με το που πλησιάσει αυτοκίνητο, ειδοποιεί αυτόματα τη δημοτική αστυνομία, η οποία θα φτάνει στο σημείο σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, σε όσους παρκάρουν σε διαβάσεις ή ράμπες θα αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια οδήγησης για 60 μέρες, χωρίς χρηματικό πρόστιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....