Πέμπτη , 2 Δεκέμβριος 2021
Top News


Συναντήσεις Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής με πρωταθλητές της Ολυμπιακής ομάδας

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που καθιερώθηκαν μεταξύ Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και αθλητών που συγκροτούν την Ολυμπιακή Ομάδα «Τόκυο 2020», αντιπροσωπεία της ΚΟΕ πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, διαδικτυακή συνάντηση με τους αθλητές Παύλο Κοντίδη και Απόστολο Παρέλλη. Στις δύο συναντήσεις παραβρέθηκαν από πλευράς ΚΟΕ, ο Πρόεδρος Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Αντιπρόεδρος Γιώτης Ιωαννίδης, ο Ταμίας Αλέξανδρος Χρυσοστόμου και από το προσωπικό οι Λειτουργοί Γιώργος Παναγίδης και Νίκος Σοφιόπουλος καθώς και οι Πρόεδροι των αθλητικών Ομοσπονδιών των δύο αθλητών Γιάννος Φωτίου (Ιστιοπλοΐας) και Περικής Μάρκαρης (Στίβου) αντίστοιχα, και ο κ. Παναγιώτης Κοντίδης που θα βρίσκεται στο Τόκυο ως μέλος της ομάδας του κύπριου Ολυμπιονίκη.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου, σημείωσε ότι η σύσταση της ομάδας της ΚΟΕ έχει ως κύριο στόχο να βοηθήσει τους αθλητές στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία, αλλά και της συμμετοχής τους, στους αγώνες, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες της κάθε μιας συμμετοχής ξεχωριστά. Aπευθυνόμενος στους αθλητές ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες, θα προσεγγίσουμε με κατανόηση τα αιτήματα των αθλητών μας, και είμαστε χαρούμενοι και ευτυχείς που θα βρεθούμε δίπλα σας, στην προσπάθεια να πετύχετε τους στόχους σας».

Από την πλευρά τους οι δύο αθλητές, ευχαρίστησαν την ΚΟΕ για την δημιουργία της ομάδας, σημειώνοντας ότι είναι μια συνάντηση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά με αυτή τη σύνθεση και σε τέτοιο χρονικό σημείο, και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι θα βοηθήσει την όλη προσπάθεια τους. Οι αθλητές ενημέρωσαν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε αυτή να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ενημερώθηκαν επίσης από την ΚΟΕ, για τα σημερινά δεδομένα σε σχέση με τη συμμετοχή τους και τους προσανατολισμούς της ΔΟΕ, για τα μέτρα που θα ληφθούν πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων για τον Covid-19. Στους αθλητές μεταφέρθηκε επίσης η διαβεβαίωση του Πρόεδρου της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ για την τέλεση των αγώνων, όπως ο ίδιος την μετέφερε σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με τους Προέδρους όλων των Ολυμπιακών Επιτροπών. Αντίστοιχες συναντήσεις προηγήθηκαν με τους Ιστιοπλόους Μαριλένα Μακρή (21/01), και Ανδρέα Καριόλου (25/01), ενώ θα ακολουθήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα συναντήσεις και με τους υπόλοιπους αθλητές που έχουν ήδη εξασφαλίσει πρόκριση για τους Αγώνες.

Πηγή – ΚΟΕ

Check Also

Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό των Κωφών τηλεθεατών από το debate της ΕΡΤ

Έχουμε επανειλημμένως διαμαρτυρηθεί στη δημόσια τηλεόραση για την καταπάτηση του δικαιώματός μας στην ενημέρωση και για την άνιση μεταχείριση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....