Πέμπτη , 30 Νοέμβριος 2023


Στην Ρόδο αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών

Στο νησί των Ρόδων βρέθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών όπου έλαβε μια πολύ θερμή φιλοξενία. Με αφορμή την διεκδίκηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τένις Κωφών Ανδρών και Γυναικών για το καλοκαίρι του 2021, αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών που αποτελείτο από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΑΚ κ. Τάκη Κορδονούρη και την υπεύθυνη γραφείου τύπου & επικοινωνίας κ. Έστα Ράζου πραγματοποιήθηκε αυτοψία στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις του ΡΟΑ (Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης) υπό την παρουσία του Προέδρου του ΡΟΑ κ. Μιχάλη Πανάγου. Την επιθεώρηση υλοποίησε ο Πρόεδρος της European Deaf Sports Organization (EDSO) κ. Ιωσήφ Σταυρακάκης.

Στο διήμερο αυτό η αποστολή πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νότιο-Ανατολικού Αιγαίου κ. Νίκο Νικολή καθώς και με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αλέξανδρο Κολλιάδη. Το κλίμα φαίνεται ευοίωνο για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος κάτι που θα οδηγήσει την Ρόδο στο προσκήνιο με μια τέτοιου βεληνεκούς διοργάνωση όπως το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις Κωφών Ανδρών και Γυναικών.

Check Also

Το Διεθνές Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη – Reflection of disability in art» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Η αναπηρία στην τέχνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*